Központi szerviz akciókTÁMOGATJUK A HYUNDAI KALANDORAIT

Eredeti nyári Hyundai tartozékaink árából most 15% kedvezményt biztosítunk!

A kedvezményes nyári tartozékok listájaA kedvezmény 2020.08.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. A fenti hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az ajánlat részleteiért, kérjük, keresse fel a legközelebbi Hyundai márkakereskedésünket.

Hyundai – After Sales kedvezmények

Kedves Hyundai-sofőr!

Tudjuk, hogy az autó sokszor a legbecsesebb kincs, amire jó érzés odafigyelni, szépítgetni és gondoskodni róla. A használat természetes velejárója, hogy elkopik a szőnyeg vagy leesik egy díszcsík, de az is előfordulhat, hogy új keréktárcsára van szükség. Vagy vonóhorogra, sárfogó szettre, esetleg ajtóvédő betétre.

Jó hírünk van, hiszen most kedvezményesen szerezhet be nálunk különböző kiegészítőket a Hyundai TUCSON, i40, i30 vagy i20 autójához!

Kedvezményes tartozéklista


A feltüntetett árak felszerelési költségeket nem tartalmaznak. A kiegészítőkre vonatkozó akció érvényességi ideje 2021.02.22-05.21. vagy a készlet erejéig. A fenti hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a részletekről kérjük, érdeklődjön hivatalos Hyundai márkaszervizben! A hirdetésben szereplő képek illusztrációk.


HYUNDAI ASSISTANCE: MÁR IDŐSEBB JÁRMŰVEKNEK IS


A Hyundai 2011. március 21-től kiterjeszti Hyundai Assistance szolgáltatását olyan 2005. január 1. után forgalomba helyezett Hyundai gépkocsival rendelkező ügyfeleinek is, akik autója már túl van a garanciális időszakon. A garanciális időszak alatt ingyenesen adott Assistance szolgáltatás annak lejárta ugyanazokkal a feltételekkel bármikor egy éves időtartamra meghosszabbítható a szolgáltatás megvásárlásával. A szolgáltatás díja 9 540 Ft egy évre, amely tartalmazza az ÁFA-t. Így már az idősebb Hyundai gépkocsi-tulajdonosai sem maradnak segítség nélkül, ha az utazásaik során bármi történik autójukkal.

HYUNDAI ASSISTANCE ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

A Hyundai Assistance – az év 365 napján napi 24 órában működő – diszpécserközpontja Magyarországról a 06-80-200-948-as ingyenes zöldszámon, külföldről – a Hungary directen keresztül szintén ingyenesen hívható +36-1-345-1768 telefonszámon érhető el. Az egész Európában elérhető szolgáltatás igénybevételének alapfeltétele, hogy bármilyen, a meghibásodást, esetleg balesetet követő intézkedés előtt a diszpécserközpontot kell hívni, mivel első lépésben a központ munkatársa hagyja jóvá a segítségnyújtás jogosságát. Szintén lényeges feltétel, hogy a tulajdonos az előírásoknak megfelelően, szakszervizben végeztesse el a kötelező karbantartási feladatokat.

Az Assistance szolgáltatás teljeskörű védőernyőként óvja a bajba került Hyundai tulajdonosokat. A több igénybe vehető segítségnyújtás alappillére a hibás gépjármű helyszíni javítása és/vagy márkaszervizbe szállítása, amely baleset esetén is kérhető.

Meghibásodás esetén a Hyundai Assistance tagja csereautót is kaphat legfeljebb négy napra, ami a tapasztalatok alapján általában elegendő a felmerülő hiba kijavítására.

A Hyundai Assistance szolgáltatás feltételeit és további részleteit megtalálja a gépkocsi eredeti Garancia- és szervizfüzetében.

Azon kedves ügyfeleink, akik megvásárolták a szolgáltatást, a Hyundai Assistance Általános Szolgáltatási Feltételeit a képre kattintva letölthetik .pdf formátumban.

Az eddigieknél is nyugodtabb autózást kíván a Hyundai!